13 mars 2012

Då smäller det i dörrar igen, men det är skönt att lilla J åter är på plats. Drar en lättnandens suck och konstaterar att det verkar ha fungerat bra på kortis även denna gång. Inga olyckor och han har inte kommit bort.

Själva hade vi under vår paus igår en mysig helkväll på köpcentret. Lugnt och sansat. Skönt att smälta in i omgivningen mellan varven. Klippningar, sko- och klädinköp samt ett obligatoriskt besök på Mc Donalds. Slås över hur enkelt det är då han inte är med. Vi har upplevt smått katastrofala besök på liknande platser vid ett flertal tillfällen tidigare med J. Uppskattas inte av någon... Skoinköp med alla barn -BIG mistake. Vid sådana tillfällen känner man sig minst sagt misslyckad. Ett hårt jobb att försöka stå över den känslan.

Ikväll är det också en mysig kväll. Liten syster sover lugnt. Vi njuter nu av att se vår lilla bollkonstnär J. Han är lugn och spinner sitt nöjdläte, samtidigt som han bollar med sina bollar. Det är hans favoritsysselsättning. Under hemvändarkvällen har han i vanlig ordning varit mycket kelsjuk och nosig.
Vi passar på att vara nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar