14 apr. 2012

Handlat var det här!
Liten rar J har varit med och handlat mat idag. Bra det gick... Fantastiskt vad han har utvecklats den senaste tiden vad gäller att gå med. Förr satte han sig bara på marken hela tiden och vägrade resa sig. Skolan har gjort ett jättejobb. De åker på så mycket utflykter och upptåg att det verkligen har jättevisat sig, särskilt det senaste året. Med dem är han ute och går dagligen numera. Han var lite trög i starten även i skolan men nu verkar det som det släppt. Trägen vinner. Tror också att han har behövt lite tid att mogna och kommunicera bättre. Nu har han lättare att förstå syftet.

Blir alldeles varm av glädje då han låter bli att snaska från hyllorna, klarade fruktdiskarna galant. Sista biten hjälpte han också med glädje till att dra den lilla korgen efter sig -alldeles själv. Så himla duktig! Ingen veckohandling direkt men ett enormt stort framsteg. Till och med att han stod fint i den lilla kön som var. Endast något distraherad av pojkarna bakom som oturligt nog skulle handla stora påsar med smågodis. Men vi lyckades ta oss ut med huvudet högt. Wow, detta måste vi göra om oftare!

1 kommentar:

  1. hej hej!
    Försökte skriva här igår men då ville inte kommentaren komma fram..:(

    vad kul att det blev en mysig stund att handla....
    han är smart er J!!!
    Han vet att om han varit lite jobbig nägra dagar är det bäst att visa upp sig från sin bästa sida ett tag så han ligger på plus...;)
    Kram vännen!

    SvaraRadera